خواص شیمیایی:
این میوه سرشار از ویتامین A و ویتامین C است. سایر مواد موجود در این میوه عبارتند از: ویتامین E، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B6، کلسیم، پتاسیم، فسفر، آهن، منگنز، منیزیم، آهن، روی.
خواص دارویی:
این میوه حاوی مقدار زیادی از آنتی اکسیدان است. بنابراین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
مصرف این میوه برای سلامت پوست و بینایی بسیار توصیه می شود.
برای درمان رماتیسم و آماس لثه ی دندان مصرف این میوه مفید است.
مصرف این میوه مانع سرطان روده بزرگ میشود.
برای بیماران مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی بسیار مفید است.
ساعت:20:21:17/ جمعه, 02, اسفند,1398 / کد:85/ بازدید:8337/ نویسنده:میرنیا