خواص شیمیایی:
این میوه سرشار از ویتامین C و ویتامین B2 می باشد. سایر ترکیبات عبارتند از: B3، B6، A، B9، آهن ، فسفر، پتاسیم، منیزیم.
خواص دارویی:
کلسترول و چربی خون را کاهش می دهد و همچنین ضد یبوست نیز می باشد.
سرشار از ویتامین C است بنابراین منبع غنی از آنتی اکسیدان می باشد. برای سرماخوردگی بسیار مفید است.
برای بینایی مفید می باشد.
مصرف این میوه احتمال ابتلا به سرطان ریه و دهان را کاهش می دهد.
به علت دارا بودن پتاسیم ضربان قلب و فشار خون را تنظیم می کند.
برای سلامت جسمانی و کاهش وزن بسیار مفید است.
ویتامین های موجود در آن باعث می شود تا رادیکال های آزاد که به پوست و بافت آسیب می رساند از بین بروند و از این جهت باعث درمان خشکی پوست و تقویت بینایی می شود.
علائم آلرژی و آسم را کاهش می دهد.
لرزش افراد سالخورده را درمان می کند.
ضد درد، ضد اضطراب، ازبین برنده ی افسردگی و خواب آور است.
ضعف اعصاب، سرگیجه، سردرد را شفا می دهد.
ساعت:20:05:25/ جمعه, 02, اسفند,1398 / کد:71/ بازدید:6949/ نویسنده:میرنیا