پشن فروت ارغوانی بومی برزیل جنوبی بوده است. این میوه طالب آب وهوای نیمه گرمسیری وعاری از یخبندان میباشد. به هرحال دیده شده است كه این درخت توانسته است در دمای بالای 20 درجه سانتیگرادبدون هیچگونه خسارت جدی ادامه رشد دهد . پشن فروت دارای ساقه های رونده محكم بوده كه به وسیله پیچكها تقریبا به هر نگهدارنده ای می چسبد. میوه تقریبا گرد و بیضی شكل می باشد ، پهنا 1 الی 3 اینچ ، پوست آن چرم مانند كه نرم و مومی شكل بوده و آرایش رنگ آن از ارغوانی تیره كمرنگ با خالهای سفید ریز تا زرد روشن یا رنگ كدو حلوایی می باشد . درون میوه یك حفره وجود دارد كه كم و بیش با یك ماده معطر دو جداره پر شده است ، كیسه های غشایی پرتقالی رنگ ، عصاره گوشتی كه محتوی بذر های حفره دار – سخت ، كوچك ، قهوه ای تیره یا سیاه می باشد . دارای مزه بی نظیری كه قابل ستایش می باشد ، عطرو بوی آن شبیه گواوا وشیرینی زیادی دارد .
خواص شیمیایی:
این میوه سرشار از ویتامین C و ویتامین B2 می باشد. سایر ترکیبات عبارتند از: B3، B6، A، B9، آهن ، فسفر، پتاسیم، منیزیم.
خواص دارویی:
کلسترول و چربی خون را کاهش می دهد و همچنین ضد یبوست نیز می باشد.
سرشار از ویتامین C است بنابراین منبع غنی از آنتی اکسیدان می باشد. برای سرماخوردگی بسیار مفید است.
برای بینایی مفید می باشد.
مصرف این میوه احتمال ابتلا به سرطان ریه و دهان را کاهش می دهد.
به علت دارا بودن پتاسیم ضربان قلب و فشار خون را تنظیم می کند.
برای سلامت جسمانی و کاهش وزن بسیار مفید است.
ویتامین های موجود در آن باعث می شود تا رادیکال های آزاد که به پوست و بافت آسیب می رساند از بین بروند و از این جهت باعث درمان خشکی پوست و تقویت بینایی می شود.
علائم آلرژی و آسم را کاهش می دهد.
لرزش افراد سالخورده را درمان می کند.
ضد درد، ضد اضطراب، ازبین برنده ی افسردگی و خواب آور است.
ضعف اعصاب، سرگیجه، سردرد را شفا می دهد.
ساعت:11:16:57/ شنبه, 03, اسفند,1398 / کد:144/ بازدید:7174/ نویسنده:میرنیا