انار ملس دانه درشت دارای پوستی قرمز رنگ است. دانه هایی به رنگ قرمز و درشت دارد. طعم این میوه ترش-شیرین می باشد. سایز این میوه درشت است.
خواص شیمیایی:
این میوه حاوی ویتامین K، ویتامینC، انواع ویتامین B، ویتامین E، منگنز، فسفر، پتاسیم، روی، آهن و کلسیم است.
خواص دارویی:
انار سرشار از آنتی اکسیدان است لذا مصرف انار خطر ابتلا به سرطان پروستات، پستان، پوست و سایر انواع سرطان، ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد و با عث کاهش کلسترول خون و فشار خون می شود و از لخته شدن خون جلوگیری می کند.
مصرف انار موجب کاهش وزن، درمان هموروئید، سلامت لثه ها، درمان اسهال، در مان عفونت ها می شود.
انار شیرین مسکن سرفه و خارشهای بدن است.
انار مقوی معده و کبد است.
مصرف انار برای بیماران دیابتی مضر نمی باشد.
جهت درمان زخم های دهان، داخل بینی یا گوشت اضافی مفید است.
خوردن انار نشاط آور است.
مصرف رب انار چاق کننده است.
دم کرده گل انار جهت رفع خستگی و کم خونی توصیه می شود.
دم کرده برگ انار میگرن را برطرف می کند.
انار ترش برای افرادی که گرم مزاج هستند مفید است.
جوشانده گل انار خونریزی لثه را درمان می کند.
مصرف انار با پیه اش معده را شستشو می دهد، دندان را سفید و بوی بد دهان را از بین می برد.
عصاره گل انار برای ورم چشم مفید است.
انار دافع مضرات دخانیات است.
مصرف آب انار در دوران بارداری از بروز آسیب های مغزی در جنین پیشگیری می کند.
آب انار از بروز آلزایمر جلوگیری و روند پیشروی آن را کند می کند
ساعت:10:47:18/ شنبه, 03, اسفند,1398 / کد:141/ بازدید:8719/ نویسنده:میرنیا