خواص شیمیایی:
این میوه منبع غنی از ویتامین B6 و ویتامین C است. همچنین دارای ویتامین E، B3، B5، B9، B2 می باشد. سایر ترکیبات عبارتند از: منگنز، پتاسیم، آهن.
خواص دارویی:
ویتامین B6 مانع کم خونی می شود و از سیستم عصبی بدن محافظت می کند.
ویتامین B9 موجود در این میوه ضد عفونی کننده است.
فیبر موجود در این میوه به دفع غذا کمک می کند و مشکلات گوارشی را برطرف می کند.
به علت داشتن آنتی اکسیدان اثر شیمیایی مخربی که به بافتهای بدن لطمه میزند را از بین میبرد.
این میوه به علت داشتن ویتامین E، سیستم ایمنی بدن، پوست و چشم را تقویت می کند و از پیشرفت بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.
ساعت:10:17:47/ شنبه, 03, اسفند,1398 / کد:107/ بازدید:7816/ نویسنده:میرنیا