خواص شیمیایی:
این میوه سرشار از ویتامین C است، حتی ویتامین C آن از مرکبات هم بیشتر است. سایر ترکیبات عبارتند از: انواع ویتامین B، ویتامین A، ویتامین K، پتاسیم، فسفر، منگنز، منیزیم، روی، آهن.
خواص دارویی:
مصرف میوه گواوا، سیستم گوارشی را تقویت و ضد عفونی می کند.
این میوه به علت غنی بودن از سلولز گیاهی، فاقد کلسترول و حاوی میزان کمی کربوهیدرات قابل هضم است به این جهت برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند توصیه می شود.
این میوه برای جلوگیری از ناراحتی های پوستی، پیری و چروک پوست مفید است.
آب میوه و یا برگ های گواوا برای تسکین سرماخوردگی و سرفه توصیه می شود.
گواوا از سرطان و بیماری های قلبی جلوگیری می کند.
عصاره پوست درخت گواوا و ریشه آن برای درمان اسهال موثر است.
استفاده موضعی از آن زخم را التیام می بخشد و باعث لخته شدن خون در هنگام خونریزی می شود.
مانع از بروز بیماریهای مربوط به کهولت سن شامل: آلزایمر، آب مروارید می شود.
به رفع یبوست کمک می کند.
بیماری دیابت را کنترل می کند.
جویدن برگ آن درد دندان را تسکین می بخشد.
اضطراب و استرس را کاهش می دهد.
ساعت:10:16:40/ شنبه, 03, اسفند,1398 / کد:106/ بازدید:8361/ نویسنده:میرنیا