خواص شیمیایی:
فیجوا یک منبع خوب ویتامین C است. سایر ترکیبات عبارتند از: انواع ویتامین B، ویتامین K، ویتامین E، منگنز، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن، روی.
خواص دارویی:
این میوه در درمان گرفتگی شریان های قلب و گواتر ناشی از کمبود ید مفید شناخته می شود.
برای درمان اختلالات مربوط به قلب و رگ های خونی موثر است.
مشکلات معده و روده، ورم کلیه با مصرف این میوه درمان می شود.
سیستم ایمنی بدن را تقویت و در برابر عفونت از بدن محافظت می کند.
این میوه سرشار از فیبر است. بنابراین برای کسانی که دچار یبوست شده اند بسیار مفید است.
این میوه حاوی مقدار قابل توجهی آنتی اکسیدان است.
ساعت:10:14:29/ شنبه, 03, اسفند,1398 / کد:105/ بازدید:6642/ نویسنده:میرنیا