Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home5/nahalest/public_html/plugins/system/srizonimageslider/srizonimageslider.php on line 60
گیلاس

Attachment 1

gilas

گیلاس (Sweet Cherry)

گیلاس  بومی منطقه ی معتدل نیمکره ی شمالی است. این درخت 3تا 4 سال طول می کشد تا باردار شود و 7 سال طول می کشد تا به بلوغ کامل برسد.  درخت گیلاس در هر نوع زمین روییده و رش کافی می کند جز زمین های رسی مرطوب و خیلی خشک که برای کاشت این درخت مناسب نمی باشد. گیلاس، میوه ای کوچک، کروی، گوشت دار است که در هنگام چیدن به رنگ قرمز یا سیاه می‏ باشد و دارای یک هسته است. میوه ی گیلاس در فصل تابستان می رسد و زمانی که این میوه بطور کامل رسیده باشد طعم آن شیرین خواهد شد. 

خواص شیمیایی:

این میوه سرشار از پتاسیم است. سایر ترکیبات عبارتند از: ویتامین A، ویتامین C، فسفر، کلسیم، منیزیم.

خواص دارویی:

تمام  قسمت های این میوه یعنی گوشت، دم، هسته، برگ و ساقه ی آن خواص دارویی دارند.

گیلاس دارای چربی اشباع شده ی کم و فیبر زیاد است بنابراین برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است.

با تولید هورمون سیستم اعصاب را تسکین می دهد.

برای کاهش وزن بسیار مفید است.

روند پیری را به تاخیر می اندازد زیرا سرشار از آنتی اکسیدان است.

برای قلب، روده ، معده، کلیه بسیار مفید است. سوخت و ساز بدن را افزایش داده، به هضم غذا و به دفع سموم بدن کمک می کند.

اگر به عنوان ماسک استفاده شود چروک های پوست را کاهش می دهد.

برای درد های مفصلی، رماتیسم و واریس بسیار مفید است.

مغر هسته گیلاس به همراه جوشانده رازیانه سنگهای کلیه و مثانه را از بین می برد.

یبوست، اسهال و مخصوصا اسهال خونی را معالجه می کند. جوشانده ی برگ گیلاس ملین است.

صمغ درخت سینه را نرم و برای درمان سرفه موثر است.