Attachment 1

fioja

فیجوا (Feijoa)

فیجوا بومی برزیل است.  این درخت اصولاً میوه مناطق مرطوب و نیمه گرمسیری شناخته می شود و تحمل سرما را دارد اما باد های شدید ممکن است به آن آسیب برسانند. این درخت معمولاً دمای بین 9- تا 32 درجه ی سانتی گراد  را می تواند تحمل کند. این درخت، یک درخت همیشه سبز است و ارتفاع آن به 1 تا 7 متر می رسد. فصل گلدهی این درخت اواخر اردیبهشت و خرداد است و اوایل مهر میوه های آن می رسد. میوه فیجوا به اندازه ی گردو و سبز رنگ است.  این میوه معطر و شیرین است و طعم آن ترکیبی از طعم آناناس و سیب می باشد.

خواص شیمیایی:

فیجوا یک منبع خوب ویتامین C است. سایر ترکیبات عبارتند از: انواع ویتامین B، ویتامین K، ویتامین E، منگنز، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن، روی.

خواص دارویی:

این میوه در درمان گرفتگی شریان های قلب و گواتر ناشی از کمبود ید مفید شناخته می شود.

برای درمان اختلالات مربوط به قلب و رگ های خونی موثر است.

مشکلات معده و روده، ورم کلیه با مصرف این میوه درمان می شود.

سیستم ایمنی بدن را تقویت و در برابر عفونت از بدن محافظت می کند. 

این میوه سرشار از فیبر است. بنابراین برای کسانی که دچار یبوست شده اند بسیار مفید است.

این میوه حاوی مقدار قابل توجهی آنتی اکسیدان است.