Attachment 1

zardaloo

زرد آلو (Apricot)

زرد آلو بومی ارمنستان و درختچه ای کوچک به ارتفاع 8 تا 12 متر است. گلهای این درخت در اوایل بهار قبل از رویش برگ ها می رویند. میوه ی این درخت مشابه هلو اما کمی کوچکتر و زرد رنگ به قطر 2تا 4.5 سانتی متر است. گوشت این میوه کمی سفت است و آبدار نمی باشد. زرد آلو تا زمانی که نارس است دارای طعم ترش است و هرچه بیشتر می رسد طعم آن بیشتر شیرین می شود.

خواص شمیایی:

این میوه حاوی ویتامین C،  A،B2، B3، کلسیم، فسفر، آهن، منگنز است.

خواص دارویی:

این میوه برای پیشگیری و معالجه انواع سرطان و بیماریهای قلبی مفید می باشد.

زرد آلو به علت داشتن آهن فراوان برای رفع کم خونی بسیار مفید است.

زرد آلو ی خشک شده منجر به تقویت بینایی می شود.

زرد آلو برای درمان رفع یبوست، مشکل هضم غذا، مشکلات پوستی استفاده می شود.

خيس كرده برگه زردآلو صفراآور و ملين است.

زرد آلو بوی بد دهان را ازبین می برد.

هسته ی زرد آلو ضد سرفه بوده و خاصیت تصفیه کنندگی خون دارد.

براي تسكين دردگوش و رفع سنگيني شنوايي می توان چند قطره روغن دانة تلخ زردآلو در گوش چكاند.

دم كردة برگ زردآلو كشندة كرم معده است.

شكوفه‌هاي خشك شده زردآلو خونريزي داخلي و بيروني را بند مي‌آورد.

خوردن برگ زرد آلو برای افرادی كه كارهاي فكري زياد دارند توضیه می شود.

هستة زردآلو براي جلوگيري از نفخ خوب است.

 برگه زردآلو خيس شده در آب جهت رفع گرمازدگي مفيد است.

از تركيب برگه زردآلو در روغن بادام زميني براي رفع ترك دست و پا استفاده شود.