Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home5/nahalest/public_html/plugins/system/srizonimageslider/srizonimageslider.php on line 60
فالسا

Attachment 1

فالسا (Phalsa)1phalsa

فالسا درختچه ای خزان کننده بومی هند وکشورهای جنوب شرقی آسیا از قبیل سریلانکا، پاکستان، بنگلادش و سایر کشورهای استوایی است. این درخت در مناطق خشک و کم ارتفاع  بهترین شد را دارد. میوه های تابستانی فالسا کوچک، ترش-شیرین، بنفش رنگ، از نظر ظاهری  بسیار شبیه بلوبری  و دارای بافتی شبیه دانه ی انگور میباشند. فصل برداشت این گیاه بسیار کوتاه است و سه هفته به طول می انجامد. فالسا گیاهی کم توقع بوده و انعطاف پذیری قابل توجهی به شرایط خاک و سایر عوامل محیطی دارد اما اگر تغییرات دمایی بین تابستان و زمستان زیاد نباشد باردهی میوه کاهش پیدا می کند. میوه فالسا در مناطق فاقد زمستان از کیفیت کمتری برخوردار است. هر درختچه حدود ۱۱ کیلوگرم بار می دهد. بهترین خاک برای رشد این گیاه خاک لومی فاقد رگه های آهکی با زهکشی خوب می باشد. ارتفاع این درختچه حداکثر به ۸ متر می رسد.

خواص شیمیایی:

میوه فالسا دارای ویتامین C، ویتامین A، کلسیم، فسفر، سدیم، آهن، پتاسیم و نیاسین است.

خواص دارویی:

فالسا دارای خواص درمانی متعددی است.

بند آورنده ی خون است.

اشتها آور می باشد، دارای خاصیت خنک کنندگی است و در گرمای تابستان مصرف آن توصیه می شود.

پوسته درخت فالسا تسکین دهنده و درمان کننده رماتیسم است.

برگ سابیده شده آن خاصیت آنتی میکروبی و آنتی باکتریال دارد و برای درمان عفونت های دمل و کورکی بسیار مفید است.

این میوه تاثیر مثبت روی متابولیسم گلوکز خون دارد و برای مشکلات دیابت و قند خون مفید است.

این میوه خاصیت ضد سرطانی دارد و برای از بین بردن سلول های سرطانی سینه و کبد موثر است.