Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home5/nahalest/public_html/plugins/system/srizonimageslider/srizonimageslider.php on line 60
کبوتر پا پر تبریزی

Attachment 1

کبوتر پا پر تبریزی (Feather footed pigeon)kabotar pa par

کبوتر پا پر تبریزی گونه ای فانتزی از کبوترها به شمار می آیند که دارای پرهای چتری مانند بروی پا میباشند. وزن این کبوتر ها حدود 369 گرم  و قد متوسط آن ها حدود 28 سانتی مترمی باشد. معمولا 4 تا 6 هفته طول می کشد تا این کبوترها پرواز و بعد از 21 روزگی شروع به تخم گذاری می کنند. عموما در هر دوره ی جفت گیری دو عدد تخم می گذارند. گوشت کبوتر طبع گرم و خشک دارد.

 

خواص گوشت کبوتر:

گوشت کبوتر از لحاظ غذایی ارزشمند و از نظر مواد حیاتی غنی و سر شار است.

در طب سنتی آمده گوشت کبوتر برای مراقبت از پوست و افزایش طول عمر مفید است.

کلسیم گوشت کبوتر از گوشت سایر پرندگان بیشتر می باشد بنابراین  برای رشد و نمو کودکان در حکم یک دارو است. مصرف این گوشت به بحرف افتادن کودکان کمک می کند.

گوشت کبوتر باعث تقویت هوش و درمان فراموشی در‌ سالمندان یا آلزایمر میشود.

گوشت کبوتر از امراض قلبی جلوگیری  و به کاهش کلسترول  و فشار خون بالا  کمک میکند.

گوشت کبوتر از لحاظ آهن غنی ترین گوشت به حساب می آید. خوردن این گوشت به درمان و رفع کم خونی مخصوصا در دختران جوان کمک می کند.

مصرف گوشت کبوتر در دوران بارداری موجب تقویت و فزایش هوش جنین و افزایش قوای مادر می شود.

خوردن گوشت کبوترانی که در نژاد گوشتی هستند باعث درمان رعشه می شود.

مصرف گوشت کبوتر کلیه ها را تقویت می کند.

گوشت کبوتر تقویت کننده معده و سیستم عصبی است.

.