Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home5/nahalest/public_html/plugins/system/srizonimageslider/srizonimageslider.php on line 60
قرقاول

Attachment 1

قرقاول (Pheasant)gharghavol

قرقاول بومی آسیاست و عموما به عنوان پرنده ی مخصوص بازی شناخته میشود.پرنده ی نر آن ممکن است دارای پر هایی با رنگ های متفاوت ازجمله سفید، مشکی و رنگارنگ داشته باشد. وزن بدن بالغ ان ممکن است از 0/5 تا ۳ کیلوگرم باشد. معمولا وزن نر ها بطور متوسط 1/2 و وزن ماده آن بطور متوسط ۹/۰ است.

 

خواص گوشت قرقاول:

گوشت قرقاول تقویت کننده هوش و رافع فراموشی است و بسیار برای آلزایمر مفید می باشد. در طب سنتی آمده این گوشت بهترین معالجه کننده برای درمان کند ذهنی می باشد.

گوشت قرقاول سموم بدن را دفع می کند و فعالیت کلیه را افزایش می دهد.

مصرف گوشت قرقاول برای بیمارانی که دارای ضعف اعصاب و ناراحتی های روانی و بی خوابی هستند بسیار مفید است.

مصرف این گوشت به علت کلسترول پایین برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی مفید است.

این گوشت برای افزایش قدرت جسمی و جنسی افراد بسیار مفید است.

این گوشت  در درمان آسم و تشنج بسیار موثر است.