Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home5/nahalest/public_html/plugins/system/srizonimageslider/srizonimageslider.php on line 60
غاز اکراینی

Attachment 1

غاز اکراینی (African Goose) ghaz okraini

غاز آفریقایی یا غاز اکراینی، متفاوت از غاز های وحشی است و معمولا وزنی بسیار بیشتر دارد (وزن نر حدود 5 تا 10 کیلوگرم و وزن ماده حدود 4 تا 9 کیلوگرم). برآمدگی بالای نوک غازهای نر بیشتر از غاز های ماده است. معمولا چند ماه طول میکشد تا برآمدگی نوک به اندازه ای شود که بتوان غاز نر و ماده را از هم تشخیص داد. این غازها معمولا در فصل زاد و ولد 50 تا 60 عدد تخم می گذارند. طبع گوشت غاز گرم و خشک است. در نهالستان میرنیا غاز اکراینی بالغ، مولد و جوجه به فروش میرسد.

 

خواص گوشت غاز:
مصرف این گوشت بسیار در طب سنتی برای افراد ضعیف و کم انرژی توصیه شده است.
گوشت غاز به راحتی می تواند سلول های بدن را ترمیم کند و به همین علت برای افرادی که دوره ی عفونت را پشت سر گذاشته اند، توصیه می شود.
گوشت غاز به علت تقویت سیستم ایمنی بدن در درمان سرطان مفید است و این گوشت حاوی فاکتورهای ضد سرطانی در خون میباشد.
گوشت غاز، موجب کاهش سرفه، عطسه می شود و برای درمان تنگی نفس ، آسم مفید است.
این گوشت برای سلامت قلب بسیار مفید است و چربی این گوشت می تواند کلسترول خون را پایین بیاورد.
مصرف گوشت غاز به کنترل دیابت کمک می کند.
چربی گوشت غاز، سالمترین چربی شناخته شده می باشد و در اروپا آن را مادر همه ی چربی ها می نامند.
تخم غاز منبع سرشاری از ویتامین A می باشد.