Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home5/nahalest/public_html/plugins/system/srizonimageslider/srizonimageslider.php on line 60
نارنگی پیج

Attachment 1

n pageنارنگی پیج

نارنگی پیج  از ارقام زودرس، با کیفیت و از نظر شکل ظاهر شبیه به پرتقال است. این میوه از تلاقی بین تانجلو مینولا و  نارنگی کلمانتین منشاء گرفته است. این درخت بدون خار و پر محصول است. اندازه میوه و ضخامت پوست میوه در حد متوسط می باشد. سطح پوست میوه صاف تا کمی ناصاف است. رنگ پوست  میوه  هنگام برداشت نارنجی متمایل به قرمز است و رنگ گوشت میوه نارنجی پررنگ است . میوه ترد و آبدار وطعم آن مطلوب وشیرین است. 

 

ترکیبات شیمیائی :                                                       

از نظر ترکیبات شیمیائی پوست نارنگی درحدود۰/۵ درصد اسانس دارد وازبرگ ها وسرشاخه های آن نیزاسانس گرفته میشود. اسانس پوست نارنگی دارای دی-لیمونن،دی-ال-لیمونن ،ترپن ولینالول است که درحدود۷۸درصد آن را دی-لیمونن ودی-ال-لیمونن تشکیل میدهد ولی در اسانس برگ وسر شاخه ، فقط درحدود۴۲درصد دی و دی-ال-لیمونن یافت می شود. در آب نارنگی قند و آمینواسید یافت می شود.

خواص داروئی:

* نارنگی تصفیه کننده خون است.

* پوست سفید آن سرشار از فلاوانوئیدز است که از بدن در برابر چاقی مفرط و علایم دیگر سندرم سوخت و ساز محافظت می کنند.

* میوه ای کم کالری و سرشار از ویتامینC است.

* پوست داخل این میوه کاهش دهنده کلسترول است و با سرطان نیز مقابله می کند.

* پوست این میوه، برای درمان افسردگی، استرس های عاطفی و ناراحتی های مربوط به خواب وگوارش مفید است.

* پوست این میوه به جذب غذا، کنترل نفخ و کاهش تهوع کمک می کند.

* ویتامینC که آنتی اکسیدان مهمی است، از بدن در مقابل آثار خطرناک رادیکال های آزاد محافظت می کند وباعث طولانی شدن عمر می شود.

* فیبر موجود در آن در کنترل میزان قند خون موثر است.

* هسپریدین ماده موجود در قسمت سفید پوست نارنگی تاثیر آنتی اکسیدان و ضد التهابی روی سلول ها و بافت ها دارد و مانع از پیری و سرطان می شود.

* پوست آن را برای مصرف خشک کنید و به شکل پودر دربیاورید و با انواع غذاها استفاده کنید.

* نارنگی خاصیت ضدعفونی کننده دارد که بدن را در برابر خطرناک ترین باکتری به نام «Staphylococcus Aureus» که باعث پخش عفونت در بدن می شود، محافظت می کند.

* باعث تکثیر و شکل گیری سلول های جدید می شود.