Attachment 1

کامکوات (Kamkuat)kamkoat

کامکوات درختی برگریز و همیشه سبز بومی چین است. این درخت از خانواده مرکبات بوده و دارای پوست نارنجی رنگ همانند نارنگی می باشد اما از نظر اندازه مشابه خرما می باشد. طعم این میوه مشابه مرکبات است با این تفاوت که این میوه با پوست مصرف می شود. اگر این درخت در باغ کاشته شود حداکثر به ارتفاع 5/2 متر می رسد اما عموماً این درخت به علت پاکوتاهی بصورت زینتی در گلدان نگهداری می شود. نهال کامکوات به وزش بادهای سرد زمستانی حساس می باشد. این درخت به رطوبت و آبیاری به نسبت بالا نیاز دارد. میوه کامکوات از نیمه های آبان تا نیمه های خرداد در دسترس است.

خواص شیمیایی:

این میوه سرشار از ویتامین C می باشد. سایر ترکیبات عبارتند از: انواع ویتامین B، ویتامین A، ویتامین E، منگنز، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، آهن، کلسیم، روی.

خواص دارویی:

مصرف این میوه با پوست جز مزیت های این میوه نسبت به سایر مرکبات می باشد زیرا پوست آن دارای روغن های ضروری بدن، آنتی اکسیدان و فیبر است.

مصرف میوه کامکوات در بهبود زخم بسیار موثر است به علاوه مانع بروز بیماری‌های تحلیل برنده اعصاب می‌شود.

کامکوات ضد رشد ویروس و ضد سرطان است.

 این میوه از بروز آرتریت روماتوئید و دیابت می‌کاهد.

پتاسیم موجود در این میوه به کنترل ضربان قلب و فشار خون کمک می‌کند.

مصرف میوه و روغن برگ درخت کامکوات در کاهش سرفه و گلو دردتاثیر بسیار دارد.

میوه کامکوات از ایجاد و رشد سنگ کلیه جلوگیری می کند.

کامکوات موجب تقویت موها، افزایش سلامت لثه، تقویت ناخن ها و جلوگیری از پیری زودرس می شود.