Attachment 1

goje siah

گوجه سیاه (Indigo Tomato)

گوجه سیاه یکی از انواع گوجه فرنگی است که رنگ مشکی دارد و درون آن به رنگ قرمز و بنفش است. که حاصل پیوند زدن گوجه بنفش به گوجه قرمز است. این گوجه ها در ابتدای رشد خود ابتدا سبز هستند سپس به سیاهی کشیده می شوند. به گفته پژوهشگران این نوع گوجه به علت آنتی اکسیدان های فراوانی که دارند از گوجه های معمولی مفید تر هستند. گوجه سیاه به اندازه گوجه های معمولی شیرین نیستند اما بسیار خوش طعم می باشند.

خواص شیمیایی:

این گوجه حاوی ویتامین C، ویتامین K، ویتامین B1، B3، B6، ویتامین E، پتاسیم، فسفر، منگنز، منیزیم می باشد.

خواص دارویی:

گوجه سیاه برای مبارزه با چاقی و دیابت بسیار مفید است.

مصرف گوجه موجب پیشگیری سرطان می شود.

گوجه اشتها آور است.

تقویت کننده قلب و گردش خون است.

برای مبتلایان به دردهای مفاصل، رماتیسم و نقرس مصرف گوجه توصیه می شود.

باعث تقویت لثه، بینایی، طراوت و شادابی پوست می شود.

موجب دفع رسوبات ادراری، صفراوی و رفع مسمومیت های بدن می شود.