Attachment 1

khormaloo f

خرمالو فویو (Fuyu Persimmon)

خرمالو درختی برگریز همیشه سبز بومی ژاپن است. رنگ میوه آنها از زرد روشن تا نارنجی و قرمز تیره است.قطر آن ها بنابر گونه آن از 2 تا 8 سانتی متر است. آنها دو گونه گس و غیر گس دارند: میوه‌های گس تا قبل اززمان پخته شدن گس هستند و هنگامی که می‌رسند شیرین و نرم می‌گردند. گونه‌های غیر گس زمانی که کال هستند کمتر گس می‌باشند و حالت گسی خود را خیلی زودتر از دست می‌دهند. آنها در حالت رسیده سفت می‌باشند. حالت گسی این میوه را می‌توان طی چند روز با قرار دادن آن در معرض نور خورشید در سرما از بین برد.

خواص شیمیایی:

این میوه حاوی ویتامین A، ویتامین C، انواع ویتامین B، ویتامین E، ویتامین K، منگنز، پتاسیم، فسفر، منیزیم، روی، کلسیم و آهن است.

خواص دارویی:

کلسیم موجود در میوه خرمالو در رشد و نمو کودکان بسیار مفید است و باعث افزایش انرژی در بزرگسالان می شود.

از آنجاییکه خرمالو حاوی پتاسیم است به همین علت میوه ای اشتها آور است.

کلیه و کبد را نیز شستشو می دهد. به همین علت برای افراد مبتلا به بیماریهای کلیوی توصیه می شود.

خرمالو باعث کاهش چربی خون می شود.

آب خرمالو در درمان زخم مفید است.

مصرف خرمالو باعث تقویت پوست، ناخن، مو و افزایش سلامت بدن می شود.

این میوه برای درمان گلو درد و رفع آفت دهان مفید است.