انگور گیاه بوته ای، رونده، دارای پیچک و همیشه سبز بومی آسیای مرکزی است. . این گیاهان در دمای محیط بین 15- تا 40 درجه سانتی گراد بهترین رشد را دارند. انگور ها به دو دسته ی کلی با دانه و بی دانه تقسیم می شوند و ممکن است در سه رنگ یاقوتی، سبز و سیاه مشاهده شوند. میوه انگور بسته به نوع آن ممکن است ترش یا شیرین باشد. انگور دارای طبع گرم و تر است. انگور بی دانه دارای حبه های کوچک و سبز رنگ است.
خواص شیمیایی:
این میوه حاوی ویتامین K، انواع ویتامین B، ویتامین C، ویتامین E، پتاسیم، فسفر، منگنز، آهن، منیزیم و روی است.
خواص دارویی:
مصرف روزانه ی انگور بدن را ضد عفونی می کند.
به علت فیبر موجود در این میوه یبوست را درمان می کند.
این میوه برای درمان ورم معده و روده بسیار مفید است.
برای شادابی پوست و روشن شدن رنگ آن می توان از آب انگور تازه استفاده کرد.
در درمان بیماریهای سیاه سرفه، نقرس و اسهال خونی مصرف انگور موثر است.
انگور خون را تصفیه می سازد، سنگ های صفراوی را دفع می کند.