Attachment 1

angor badaneانگور با دانه (Grape)

انگور گیاه بوته ای، رونده، دارای پیچک و همیشه سبز بومی آسیای مرکزی است. . این گیاهان در دمای محیط بین 15- تا 40 درجه سانتی گراد بهترین رشد را دارند. انگور ها به دو دسته ی کلی با دانه و بی دانه تقسیم می شوند و ممکن است در سه رنگ یاقوتی، سبز و سیاه مشاهده شوند. میوه انگور بسته به نوع آن ممکن است ترش یا شیرین باشد. انگور دارای طبع گرم و تر است.

خواص شیمیایی:

این میوه حاوی ویتامین K، انواع ویتامین B، ویتامین C، ویتامین E، پتاسیم، فسفر، منگنز، آهن، منیزیم و روی است.

خواص دارویی:

 مصرف روزانه ی انگور بدن را ضد عفونی می کند.

به علت فیبر موجود در این میوه یبوست را درمان می کند.

عصاره هسته انگور در درمان سرطان بخش انتهایی روده ی بزرگ (سرطان کولورکنال) نقش موثری را ایفا می کند و سلول های سرطانی را از بین می برد.

روغن هسته انگور از گسترش سلول های سرطانی ریه، روده، پروستات و معده جلوگیری می کند.

روغن هسته انگور برای تنظیم قند خون و جلوگیری از بیماریهای قلبی مفید است.

مصرف روغن هسته انگور برای رفع سیاهی دور چشم موثر است.

این میوه برای درمان ورم معده و روده بسیار مفید است.

برای شادابی پوست و روشن شدن رنگ آن می توان از آب انگور تازه استفاده کرد.

در درمان بیماریهای سیاه سرفه، نقرس و اسهال خونی مصرف انگور موثر است.

انگور خون را تصفیه می سازد، سنگ های صفراوی را دفع می کند.