Attachment 1

gerdo t

گردو تویسرکانی (Walnut)

گردو تویسرکانی درختی برگریز است. ارتفاع این درخت بلند و به 10 تا 45 متر می رسد. گردو در ماههای شهریور و مهربرداشت می‌شود و در همه فصول سال وجود دارد. مغز گردو شامل دو بخش ناهموار است. این بخش‌ها سفید رنگ هستند و بوسیله‌ی پوششی نازك و قهوه‌ای رنگ پوشیده شده‌اند و بخش‌هایی از آنها به هم متصل است. مغز گردو در پوسته‌ای سخت كه به شكل گرد یا دوك مانند است محصور شده است.

خواص شیمیایی:

این میوه منبع خوبی از انواع مختلف ویتامین B می باشد. سایر ترکیبات عبارتند از: ویتامین E، ویتامین K، ویتامینC، منگنز، منیزیم، فسفر، روی، آهن، کلسیم و پتاسیم.

خواص دارویی:

مغز گردو سرشار از اسید های چرب امگا 3 است. گردو یكی از مهمترین منابع از چربی‌های اشباع نشده است. به همین دلیل از قلب و عروق محافظت می کند. امگا 3 از ضربان نامنظم قلب و لخته شدن خون در شریانها جلوگیری می کند.

خوردن گردو بعنوان رژیم كم چرب اصلاح شده، باعث كاهش میزان چربی دور قلب در بیماران دیابتی می‌شود كه این با كم كردن میزان چربی در رژیم غذایی به دست می‌آید.

گردو حاوی یک نوع آنتی اکسیدان است که خاصیت ضد سرطانی دارد و از سیستم ایمنی بدن محافظت می کند.

گردو برای درمان بیماریهای ریوی، تسکین دل پیچه، تقویت آپاندیس، جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا مفید است.

گردو مقوی مغز و قوای جنسی می باشد.

مالیدن پوست تازه گردو به دندان و لثه باعث تقویت دندان و لثه می شود.

جهت درمان ورم مفاصل می توان از دم کرده برگ درخت گردو استفاده کرد.

جوشانده برگ درخت گردو برای درمان بیماریهای پوستی موثر است.

جوشانده برگ یا پوست سبزگردو برای درمان کم خونی و ضعف مفید است.

دم کرده برگ درخت گردو برای درمان ورم معده و روده موثر است.

مصرف گردو به هنگام عصرانه تنظیم کننده خواب می باشد.